Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

Школярі Кирилівської ОТГ відзначили тиждень фізкультури та спорту.

З метою пропаганди здорового способу життя з 3 по 7 вересня в школах Кирилівської територіальної громади пройшов тиждень фізичної культури і спорту.

В школах нашої громади склалася добра традиція — відзначати День фізичної культури і спорту тижнем фізичних знань і умінь.

Кирилівська ЗОШ-С І ступеня «Золота рибка»  для 1 – 4 класів  проводила  Team building (з анг. мови – командоутворення) . Для малюків проводилася традиційна зарядка та різноманітні спортивні ігри.

Охрімівська ЗОШ І-ІІІ ступенів 5 – 11 класи теж не залишилася осторонь тижня фізкультури та спорту. Учні 10 класу влаштували жонглювання футбольними м’ячами та показали вправи з волейбольним м’ячем.  8  клас вміло стрибав на скакалці, робив різноманітні вправи з обручем та віджимався. А в кінці всі присутні влаштували спортивний флешмоб та нагородили грамотами талановитих спортсменів своєї школи.

Атманайська ЗОШ І-ІІІ ступенів провела велику кількість заходів  до дня фізкультурника. Це і фіз.зарядка, і масовий забіг, і силові вправи, і перетягування канату ( командні змагання), і рукохід  ( особисті змагання), і підтягування ( особисті змагання), і підйом тулуба ( особисті змагання), і встановлення намету ( командні змагання). А закінчився тиждень змаганням з футболу.

Азовська ЗОШ І – ІІІ ступенів 5 – 11 класи тиждень фізкультури та спорту також провела досить активно. Спочатку всі учні прослухали теорію, а потім перейшли до змагань. Хлопці віджималися, дівчата присідали. Всі разом стрибали на скакалці,  били м’ячем по воротах та намагалися закинути м’ячик у кошик, набивали тенісний м’ячик, складали пазли на швидкість.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний.



« повернутися до списку новин