Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

У Кирилівці пройшов «ярмарок професій»

Якимівський центр зайнятості 21 вересня провів у Кирилівці профорієнтаційний захід для майбутніх абітурієнтів.

Основною метою подібних заходів є можливість зорієнтувати випускників 9-их та 11-их класів у виборі професії та наголосити на важливості вибору. Подібний захід в Кирилівці пройшов вперше та зібрав повну залу.

На захід зібралися учні 8-их, 9-их і 11-их класів Кирилівської, Охрімівської та Атманайської шкіл. Представники вищих навчальних закладів та професійно-технічних училищ презентували свої заклади перед учнями.

Відкрили захід заступник директора районного цента зайнятості, начальник відділу надання соціальних послуг Тетяна Івахненко та начальник відділу освіти та молоді Кирилівської селищної ради Наталія Коваль. Вони наголосили на важливість вибору майбутньої професії та проінформували присутніх учнів про ті професії, спеціалістів яких не вистачає нашій Кирилівській громаді.

Представники учбових закладів надавали інформацію, умови вступу, проходження практики та подальшого працевлаштування, проводили презентацію своїх закладів, використовуючи мультимедійні засоби та виступи. Також перед присутніми виступив і представник Кирилівського відділу поліції, який розповів про важливість професії правоохоронців та запросив до своїх лав.

Менш ніж через рік 51 старшокласнику Кирилівської ОТГ належить вирішити, куди піти вчитися. Такі ярмарки для молоді — можливість зробити правильний вибір.



« повернутися до списку новин