Відділ освіти та молоді Кирилівської селищної ради
Якимівського району, Запорізької області

В Кирилівській громаді розпочався процес впровадження інтерактивних засобів навчання

В Азовській ЗОШ 22-23 вересня пройшов тренінг щодо впровадження сучасних інтерактивних засобів навчання SMART BOARD.

Нагадаємо, що нові сучасні інтерактивні комплекси були придбані для потреб учнів і вчителів Азовської, Атманайської, Охрімівської загальноосвітніх шкіл Кирилівської ОТГ за обласний рахунок при підтримці депутата Запорізької обласної ради Геннадія Шевченка. Завдяки плідній співпраці Геннадія Миколайовича з Кирилівською селищною радою на чолі з головою Іваном Малєєвим  та відділом освіти та молоді на чолі з Наталією Коваль,  інтерактивні комплекси вже встановлені у школах. Створивши всі необхідні умови, у дітей, які мешкають на території селищної громади, з’явилася можливість отримувати знання на сучасному рівні.

Саме з цієї нагоди й було вирішено розпочати навчання педагогів, провести дводенний тренінг. На тренінг були запрошені вчителі нашої громади, які будуть працювати в інтерактивних класах. Ділилися досвідом з нашими освітянами Вікторія Терещенко, громадський куратор впровадження інтерактивного обладнання SMARTв освітніх закладах міста Токмака та вчитель Токмацької ЗОШ№1 Яна Ткаченко. Відбулася презентація інтерактивного комплексу, гості  поділилися досвідом організації роботи навчальних закладів міста Токмака, де працюють 22 інтерактивні дошки SMART BOARD.

Азовська загальноосвітня школа гостинно зустріла учасників тренінгу. В другий день занять педагоги розпочали вивчення базових інструментів програмного забезпечення SMART NOTEBOOK, вчилися створювати інтерактивні вправи.

Учасники тренінгу об’єдналися на онлайн платформі Google+ , створивши віртуальну громаду — «Спільнота освітян SMART Кирилівка», до якої можуть приєднуватися і співпрацювати педагоги об’єднаної територіальної громади Кирилівки.



« повернутися до списку новин